Lirik & Video Syi'ir Sing Keri Cokot Boyo - Az Zahir Pekalongan

Assalamu'alaikum wr. wb.


Lirik Sing Keri Cokot Boyo - Az Zahir

Gantekno siro kabeh
Rikolo jamane Nabi
Sohabat Tabiin lan poro Wali
Iku nglanggengake ngaji

Ngaji tansah dadi gegerane insani
Wong mukmin senenge ngaji
Sing keri cokot boyo  (4x)

Ngertenono siro kabeh
Nalikane poro Wali
Nyambung berjuang ing tlatah jawi
Nderek tuntunane Nabi

Ngaji dalan nyuwun marang ridhone Gusti
Wong mukmin senenge ngaji
Sing keri cokot boyo  (4x)

Weruho siro kabeh
Ing dasar perintah ngaji
Kados dawuhipun kanjeng Nabi
Minal mahdi ilal lahdi

Nglampahi syariat ngliwati ngaji
Wong mukmin senenge ngaji
Sing keri cokot boyo 4x

Source: duniasholawat(.)com


Video Sing Keri Cokot Boyo - Az Zahir




Semoga bermanfaat. Salam Zahir Mania :)

Wassalamu'alaikum wr. wb.